donderdag 26 juli 2012

Jörgen Raymann houdt laatste show in Suriname




De succesvolle Surinaamse televisie persoonlijkheid cabaretier Jörgen Raymann
heeft ten behoeve van zijn eigen foundation, het PIET-fonds, een drie-daagse benefiet show georganiseerd in de  KKF beurshal met als titel “Frede”. Jörgen heeft speciaal voor dit optreden zijn eigen band, geluidsinstallateurs en de bank waarop hij de show in Nederland presenteert naar Suriname gehaald. Raymann zal een punt zetten achter zijn theatercarrière, maar hierop aansluitend zegt hij ook dat het PIET-fonds blijft voortbestaan. Het PIET-fonds houdt zich bezig met het ondersteunen van kinderen met een bepaalde wens op cultureel en educatief gebied.
Vol passie liet hij  in zijn eerste optreden in de KKF-hal zijn angsten de revue passeren. Er is een rush op kaarten. Bijna een ieder wil de gevierde cabaretier nog een laatste keer op de planken zien.

Cabaretier Jörgen Raymann 

maandag 23 juli 2012

Nieuwste trouwring maakt overspel praktisch onmogelijk



Mannen die heel snel hun trouwring wegmoffelen als ze een schoonheid zien passeren, zijn er binnekort aan voor de moeite. Een Amerikaanse juweelontwerper slaagde er namelijk in om een brandmerk te maken van trouwringen. In de ring staat namelijk gegrift “ I’m married”, oftewel: “ik ben getrouwd”. Die woorden worden als het ware in je huid gedrukt. Wanneer je de ring snel wil uitdoen blijven de woorden op je huid.


vrijdag 20 juli 2012

‘Kan Kan Man the movie’



 Dino Canterburg

De duizendpoot Dino Kanterburg is naast zanger ook regisseur. De artiest beter bekend als Damaru, heeft in drie weken een korte film getiteld ‘Kan Kan Man the movie’ in elkaar gezet, in deze productie die 25 minuten duurt, speelt hij zelf de hoofdrol. Het is een Dvd met alle nieuwe clips en enkele live optredens, ook zijn er leuke pica's van Dama en de film  Kangkang mang. Alla ding kan kan man nanga Uma moest ab à DvD disie raad hij aan. Zijn nieuwe single ‘Niemand als haar’ noemt  Damaru een ‘speciaal toetje’ voor zijn vrouwelijke fans. De 26-jarige zanger roept zijn fans op om massaal hun stem daar uit te brengen op het nummer. “Ik hoop dat het door het aantal stemmen, de zomerhit van 2012 wordt.”.-.

woensdag 18 juli 2012

Poewéma


Gi ju, wan dja dja Uma





Ik was vandaag weer on en denk ik loop niet zomaar rond maar wil je dit wel vragen.
Hoe jij het doet als het dreigt mis te gaan, bijna niet klaar voor kan staan, hoe jij je lasten kan dragen.
Hoop dat alles naar lust gaat gewoon je dromen afwacht.
Dat er altijd een glimlach met je meestraalt een unieke uitstraling.
Kom op schat niets mag je tegenslaan je bent een ander model.
Niemand stuurt je de laan op , niemand dropt je in een 'Bordeel'.
En al is het je fout geweest kan toch , je bent geen beest, maar een normaal mens.
Dus nogmaals werk met je geest en laat zwak geweest zijn .

Power is wat ik je wens.


woensdag 4 juli 2012

Moeder en vier dochters goed voor 13 borstcorrecties


Chantal Marshall (53) en haar vier dochters zwellen van trots en silicone. Samen hebben de vijf Britse vrouwen dertien (13) borstvergroting op de teller. In totaal is dat drie liter silicone en 62.000 euro aan verbouwingskosten. Haar jongste dochter, de veertienjarige Britney, wordt alvast klaargestoomd om ook de vergrotende stap te zetten.
De familie Marshall

Mama Chantal liet haar borsten viermaal opspuiten, dochter Emma (30) ging 3 keer bij de tietentovenaar langs. Haar zusje Terri (27) heeft al drie “titstops”gemaakt, Tara (26) had twee behandelingen nodig en Ripley (21) had aan een ingreep voldoende. Het enige vrouwtje met natuurlijke borsten in het gezin is de jongste dochter Britney (14).

Chantal, die ook vier zonen heeft, had haar eerste corrigerende ingreep in 1996. De talrijke zwangerschappen hadden immers hun tol geeist. De eerste ingreep maakte haar leven beter. Zij vindt dat ze borsten heeft van een glamour girl en volgens haar ziet ze er gewelding jong uit.